Menuplaner for plejeboliger.
Maj 2024, den:
- Boller i selleri. Hybensuppe med tvebakker.
- Kylling i paprikasauce med løse ris, romanescogrønt. Ananas-fersken med ymercreme.
- Stegt rødspætte med persillesauce, buketgrønt. (Menu uden fisk: Hakkebøf med bløde løg, skysauce, gulerødder.) Æblegrød med mælk.
- Rullesteg med svesker med skysauce, rødkål. Sorbet af skovbær.
- Forloren skildpadde med broccoli og æg. Svesketrifli.
- Krebinet med stuvet spidskål. Alliancegrød med mælk.
- Stegt medister med skysauce, rødkål. Champignonsuppe.
- Kogt kylling med sursød sauce, broccoli, karotter. Vaniljeis med chokoladesauce.
- Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder. Stikkelsbærgrød med mælk.
- Fiskefrikadeller i dildsauce, bagte gulerødder. (Menu uden fisk: Karrykål med oksekød.) Frugtsalat med cremesauce.
- Gullasch med kartoffelmos, broccoli. Abrikosris med frugtsauce.
- Kalkunbryst med ratatouillesauce. Citronfromage med flødeskum.
- Boller i karry med løse ris, ærter. Rabarbergrød med mælk.
- Nakkekotelet med champignonsauce, peberfrugtmix. Gulerodssuppe med ingefær-chili.
- Sprængt kylling med aspargessauce, buketgrønt. Pandekager med kompot.
- Gryderet med ananas, løse ris, ærter. Kirsebærgrød med mælk.
- Dampet rødspætte med hollandaise, bønner-ærter. (Menu uden fisk: Bøf med skysauce, romanescogrønt.) Koldskål med kammerjunker.
- Porrerand med skysauce, glaserede gulerødder. Chokolade-hasselnød is.
- Stegt grisekam med skysauce, rødkål. Appelsinfromage med flødeskum.
- Kalvesteg stegt med vildtsauce, dinerbønner-bacon. Jordbærgrød med mælk.
- Biksemad med bearnaisesauce, lun rødbedesalat. Champignonsuppe.
- Herregårdsbøf med bearnaisesauce, buketblanding. Skovbærgrød med mælk.
- Millionbøf med kartoffelmos, blomkål. Vaniljeis med jordbærsauce.
- Stegt rødspætte med citronsauce, karotter. (Menu uden fisk: Kødboller i tomatsauce, ærter.) Abrikossuppe med creme fraiche.
- Hamburgerryg med flødekartofler, broccoli. Ymerfromage med hindbærsauce.
- Oksesteg med skysauce, dinerbønner-perleløg. Chokolademousse.
- Kylling i peberfrugtsauce med løse ris, zucchini mix. Stikkelsbærgrød med mælk.
- Skinkeculotte med skysauce, dinerbønner. Pærevælling.
- Kalkunschnitzel med skysauce, majsblanding. Chokoladeis.
- BBQ-revelsben med kold kartoffelsalat, gulerødder. Blommegrød med mælk.
- Dampet laks med citronsauce, broccoli. (Menu uden fisk: Frikadeller med stuvet sommerkål.) Koldskål med kammerjunker.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.
Uge 16
Tirsdag 16/4: Rullepølse med sky, syltede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg.
Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Onsdag 17/4: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Æggekage med tomat, purløg, bacon.
Torsdag 18/4: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med asie. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Fredag 19/4: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Lun leverpostej med ristede champignon.
Lørdag 20/4: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 21/4: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Fiskesalat med kapers. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Mandag 22/4: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Stegt kylling med hjemmelavet agurkesalat.
Uge 17
Tirsdag 23/4: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Marinerede sild med syltede løg. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.
Onsdag 24/4: Rullepølse med sky, syltede løg. Æggesalat med drueagurk. Stegt medister med rødkål.
Torsdag 25/4: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Makrel i tomat med mayonnaise. Frikadelle med rødkål.
Fredag 26/4: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med mayonnaise, tomatsky. Biksemad.
Lørdag 27/4: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Hønsesalat med bacon. Stegt grisekam med rødkål, asie, appelsin.
Søndag 28/4: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Tarteletter med fiskestuvning. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.
Mandag 29/4: Rullepølse med sky, syltede løg. Æblesild med kapers. Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt.
Uge 18
Tirsdag 30/4: Sprængt oksebryst med æblesalsa. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med karrysalat, kapers.
Onsdag 1/5: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tomatsild med kapers. Lun leverpostej med ristede champignon.
Torsdag 2/5: Kartoffelspegepølse med pickles, broccoli. Æg med mayonnaise, tomatsky. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Fredag 3/5: Kalkunbryst med tomatcreme, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade.
Rullesteg med rødkål, asie.
Lørdag 4/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejesalat. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 5/5: Hamburgerryg med aspargessalat, karotter. Karrysild med syltede rødløg.
Løgtærte.
Mandag 6/5: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Stegt kylling med tomatrelish, høvlet peberrod.
Uge 19
Tirsdag 7/5: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.
Onsdag 8/5: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Omelet med champignon, ost.
Torsdag 9/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie.
Fredag 10/5: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede rød peber. Æg med mayonnaise, tomatsky. Falafler med hummus.
Lørdag 11/5: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkesalat, appelsinsegment.
Søndag 12/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele.
Broccoligratin.
Mandag 13/5: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Stegt kylling med pestocreme, syltede rødløg.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.
Uge 20
Tirsdag 14/5: Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med karrysalat, kapers. Rullesteg med svesker, rødkål, asie.
Onsdag 15/5: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Tarteletter med skinkestuvning.
Torsdag 16/5: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, karotter. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.
Fredag 17/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Lun leverpostej med ristede champignon.
Lørdag 18/5: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.
Søndag 19/5: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt fiskefilet med remoulade. Stegt grisekam med rødkål, mandarin.
Mandag 20/5: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Røget laks med æggestand, grønne asparges. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Uge 21
Tirsdag 21/5: Rullepølse med italiensksalat. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Onsdag 22/5: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Porretærte.
Torsdag 23/5: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, mandarin. Æg med mayonnaise.
Fredag 24/5: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Kartoffelæggekage.
Lørdag 25/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 26/5: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Tunmousse med dressing. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Mandag 27/5: Jagtpølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.
Uge 22
Tirsdag 28/5: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.
Onsdag 29/5: Rullepølse med italiensksalat. Æggesalat med drueagurk. Pastaret med champignon, bacon.
Torsdag 30/5: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Makrel i tomat med mayonnaise. Frikadelle med rødkål, asie.
Fredag 31/5: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med karrymayonnaise. Lun leverpostej med ristede champignon.
Lørdag 1/6: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Hønsesalat med bacon. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.
Søndag 2/6: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Stegt grisekam med rødkål, asie. Stegt kylling med hjemmelavet agurkesalat.
Mandag 3/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Æblesild med kapers. Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt.
Uge 23
Tirsdag 4/6: Sprængt oksebryst med æblesalsa, broccoli. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med karrysalat.
Onsdag 5/6: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tomatsild med kapers. Blomkålsgratin.
Torsdag 6/6: Kartoffelspegepølse med pickles, broccoli. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Fredag 7/6: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Fiskesalat med kapers. Kold ribbensteg med hjemmelavet agurkesalat.
Lørdag 8/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 9/6: Hamburgerryg med aspargessalat. Karrysild med syltede rødløg, kapers. Tarteletter med hønsestuvning.
Mandag 10/6: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Leverpostej med ristede champignon, rødbede.